Στηρίζω με θέρμη την πρόταση για τη δημιουργία Κέντρου Ακτινοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Μια τέτοια μονάδα θα ανακουφίσει εκατοντάδες καρκινοπαθείς της Δυτικής Μακεδονίας που σήμερα ταλαιπωρούνται ταξιδεύοντας σε Θεσσαλονίκη ή άλλες πόλεις.
Παράλληλα, θα ενισχύσει την ανάπτυξη της περιοχής, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Η Δυτική Μακεδονία αξίζει ίση πρόσβαση στη σύγχρονη ογκολογική φροντίδα, και το Μποδοσάκειο μπορεί να αποτελέσει το κέντρο αυτής της προσπάθειας.
Στηρίζω με θέρμη την πρόταση για τη δημιουργία Κέντρου Ακτινοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Μια τέτοια μονάδα θα ανακουφίσει εκατοντάδες καρκινοπαθείς της Δυτικής Μακεδονίας που σήμερα ταλαιπωρούνται ταξιδεύοντας σε Θεσσαλονίκη ή άλλες πόλεις. Παράλληλα, θα ενισχύσει την ανάπτυξη της περιοχής, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Η Δυτική Μακεδονία αξίζει ίση πρόσβαση στη σύγχρονη ογκολογική φροντίδα, και το Μποδοσάκειο μπορεί να αποτελέσει το κέντρο αυτής της προσπάθειας.