It seems you have disabled javascript. Please enable javascript for this site to function properly.

Αρχική Στόχοι Στρατηγικού ΣχεδιασμούΔιαβούλευση Στόχων Στρατηγικού Σχεδιασμού

Διαβούλευση Στόχων Στρατηγικού Σχεδιασμού

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και με κύριο στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανοιχτής διακυβέρνησης, ζητά τη συμβολή σας στην πρώτη ηλεκτρονική διαβούλευση που  αφορά στο  σχέδιο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινή συνισταμένη του συνόλου των δράσεων του εγχειρήματος είναι η διερεύνηση νέων τρόπων διακυβέρνησης  και η «αναβάθμιση του λογισμικού» της δημοκρατίας, αξιοποιώντας τον πλουραλισμό των απόψεων των πολλών και την ενίσχυση των  συμμετοχικών διαδικασιών.

Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις μέτρησης των παρεχόμενων υπηρεσιών και βελτίωσής τους μέσω και της ενεργού συμμετοχής των πολιτών και της αμεσότητας του τρόπου διοίκησης.

Σας  ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη σημαντική συμβολή σας στη διαμόρφωση του τελικού κειμένου. Μπορείτε, επίσης, αν θέλετε, να καταθέσετε συμπληρωματικές απόψεις ή να  παροτρύνετε άλλα μέλη και ομάδες που έχουν ενδιαφέρον για το θέμα να συμμετέχουν στη διαβούλευση.

Ο ιστοχώρος διαχειρίζεται από την Δ/νση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΔΜ.